SI

I

EN


Hvala!

Kako čas beži, kadar nam je lepo! Težko je verjeti, da je Festival Maribor 2018 že za nami. Bilo je strastno, udarjale so strele, občudovali smo moč srca in uživali v otroškem smehu. Čudili smo se bučanju narave in slavili večna prijateljstva, predvsem pa uživali v osmih čudovitih dneh in nočeh polnih dobre glasbe.

Zanje se vam iz srca zahvaljujemo, dragi Nicolas Altstaedt, Haydnova filharmonija, Alexander Lonquich, Komorni godalni orkester Slovenske filharmonije, Simfonični orkester SNG Maribor, Gergely Dubóczky, Dávid KutasLászló SeemanMahir KalmikBoštjan Lipovšek, Adriana Magdovski, Konservatorij za glasbo in balet Maribor in Peter Kus! Hvala, da ste bili (veliko in strastno) srce našega festivala. Hvala za vaše razdajanje na našem odru, hvala za vaše prijateljstvo!

Hvala tudi vam, drago občinstvo! Zahvala gre vsem: tako našim najmanšim obiskovalcem – da, tistim z dudami –  kot tudi tistim sivolasim, ki naš festival zvesto spremljate že desetletja. Prav zaradi vas se že lotevamo priprav na novega, zato se ne poslavljamo, temveč vam kličemo nasvidenje in dobrodošli na Festivalu Maribor 2019!